Kitchen, bathroom and basement remodel Piedmont, California
       
     
piedmontremodel_IMG_4701lr.jpg
       
     
piedmontremodelIMG_4615lr.jpg
       
     
piedmontremodel_Kelly_Abramson-742lr.jpg
       
     
piedmontremodel_stair_01lr.jpg
       
     
 This desk came from a mistake. The contractor added a concrete wall on the right side that was not on the plans. Instead of adding time and cost to the project, I suggested a built-in desk, and now it’s the owner’s favorite part of the room. 
       
     
 This is a basement of a 1920s house. The original ceilings were a little over 7-feet high. We lowered the floor to build new higher ceilings and also create a better connection to the rear yard, which is lower in elevation. The owners have great taste and picked out all the light fixtures.
       
     
 Kitchen, bathroom and basement remodel Piedmont, California
       
     

Kitchen, bathroom and basement remodel
Piedmont, California

piedmontremodel_IMG_4701lr.jpg
       
     
piedmontremodelIMG_4615lr.jpg
       
     
piedmontremodel_Kelly_Abramson-742lr.jpg
       
     
piedmontremodel_stair_01lr.jpg
       
     
 This desk came from a mistake. The contractor added a concrete wall on the right side that was not on the plans. Instead of adding time and cost to the project, I suggested a built-in desk, and now it’s the owner’s favorite part of the room. 
       
     

This desk came from a mistake. The contractor added a concrete wall on the right side that was not on the plans. Instead of adding time and cost to the project, I suggested a built-in desk, and now it’s the owner’s favorite part of the room. 

 This is a basement of a 1920s house. The original ceilings were a little over 7-feet high. We lowered the floor to build new higher ceilings and also create a better connection to the rear yard, which is lower in elevation. The owners have great taste and picked out all the light fixtures.
       
     

This is a basement of a 1920s house. The original ceilings were a little over 7-feet high. We lowered the floor to build new higher ceilings and also create a better connection to the rear yard, which is lower in elevation. The owners have great taste and picked out all the light fixtures.